Η επίσκεψη σας και η χρήση του δικτυακού τόπου Opticspot.gr προυποθέτει ότι έχετε διαβάσει και αποδεκτεί τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

Τα έξοδα αποστολής τυχόν επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη

Το Opticspot.gr αφορά πώληση φακών επαφής σε ήδη χρήστες. Αν δεν έχετε φορέσει ποτέ φακούς επαφής θα πρέπει να πάτε σε κάποιο οπτικό κατάστημα ώστε να μετρήσουν να σας συμβουλεύσουν και να σας κάνουν εκμάθηση στη χρήση φακών επαφής. Τα καταστήματα του Opticspot μπορείτε να τα βρείτε στο Opticspot.gr

Έχετε έγκυρη συνταγή για φακούς επαφής από οπτικό-οπτομέτρη ή από τον οφθαλμίατρο σας.

Έχετε εξετάσει την όραση σας πρόσφατα σε οφθαλμίατρο ή οπτομέτρη.

Έχετε την ευθύνη για την επιλογή του τύπου φακών επαφής

Έχετε γνώση του σωστού χειρισμού των φακών επαφής.

Γνωρίζετε ποιο διάλυμα είναι κατάλληλο για τους φακούς σας.

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (23%)

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: α) Με αντικαταβολή β) Με paypal γ) Με πιστωτική κάρτα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της EUROBANK.

Το κόστος παράδοσης είναι 6.00 ευρώ για όλη την Ελληνική επικράτεια – Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50,00 €.

Οι τιμές των προϊόντων μπορούν να μεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση.

Η πλειονότητα των προϊόντων αποστέλεται με courier μια ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος από τον προμηθευτή ή άμεσα αν το προϊόν υπάρχει σε στοκ.

Οι διαθεσιμότητες είναι ενδεικτικές και βασίζονται σε εκτιμήσεις των stock μας και των προμηθευτών μας. Σε περιπτώσεις θετικών βαθμών διοπτρίας (+) συνήθως οι χρόνοι διαθεσιμότητας είναι μεγαλύτεροι από τους αναγραφόμενους.

Το Opticspot.gr προσπαθεί πάντα να σας παραδώσει την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό και να σας ενημερώνει άμεσα για το χρόνο παραλαβής της παραγγελίας σας.

Οι φακοί επαφής μπορούν να επιστραφούν σε μας όταν η παραγγελία δεν αφορά προϊόν που εισάγεται απευθείας από το εξωτερικό (πχ αστιγματικοί, πολυεστιακοί, έγχρωμοι σκληροί αεροδιαπερατοί κ.λ.π.).